Svømning træningslejr – for svømmehold, som ønsker bedre teknik

09 september 2018
Astrid Pedersen
image

Som amatør svømmer kan du sikkert nikke genkendende til, at det kan være vanskeligt at forbedre sin teknik, når man kun har få timer om ugen til sin rådighed. De færreste svømmere på amatørplanet har mulighed for at træne alt det, de gerne vil, og i de mængder, der skal til for at opnå mærkbart bedre resultater. Hverdagen trænger sig på, og der er et job, der skal passes, en familie, som kræver opmærksomhed, samt alskens dagligdags gøremål, som også tager tid. Og samtidig kan det være op ad bakke at få svømmetid i den lokale svømmehal, da der som oftest er mange om budet.

Opnå bedre teknik og en bedre tid med en uges svømning træningslejr

Derfor er det heldigt, at du har muligheden for at arrangere en god og givende træningslejr for dig selv og de andre svømmere i din klub. Al sandsynlighed taler for, at du ikke er den eneste, som har det på den måde – der er ganske givet andre, som hjertens gerne vil rive en uge ud af kalenderen, og således hellige sig svømningen fuldt og helt i de fleste af døgnets vågne timer.

Med en træningslejr, arrangeret i samarbejde med Yak Sport, kan du være sikker på et ophold, som giver jer mulighed for at forbedre såvel teknik og kondition, samt arbejde med jeres individuelle udfordringer under ledelse af kyndige, professionelle trænere. Og I behøver ikke at spekulere på, hvor aftensmaden skal komme fra – Yak Sport sørger for, at opholdet på hotellerne i henholdsvis Kroatien, Portugal eller Tyrkiet er inklusive samtlige måltider, vask af træningstøj, samt transport mellem hotellet og de lækre træningsbaner, som alle holder olympiske mål og lever fuldt op til de internationale standarder.

Du kan læse meget mere om de forskellige træningslejre, og få hjælp til at arrangere jeres ophold, på yaksport.dk

Flere Nyheder