Spændende og udviklende IT kurser i København

18 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal dine medarbejdere have opgraderet deres kompetencer, til glæde for såvel dem selv som for resten af virksomheden? Så bør du overveje at begave dem med gode og relevante kurser.

Hvordan vælger jeg de rette kurser?

Hvis du er i tvivl om hvilket kursus som vil gavne din medarbejder og virksomheden bedst er det selvfølgelig altid en god idé at tage den pågældende medarbejder eller hele teamet med på råd. Du vil på den måde kunne indkredse såvel medarbejderens behov for styrkelse af vedkommendes kompetencer som teamets og virksomhedens ønsker hvad angår optimering af work flows.

Der ud over kan du vælge at spørge de dygtige tilrettelæggere af kurser hos 4D til råds angående kursernes indhold og niveau. Her vil du kunne danne dig et retvisende billede af kursets relevans for din medarbejder såvel som for teamet og virksomheden.

Kurser

Du vil hos 4D kunne få den bedste og mest kvalificerede rådgivning angående valg af kursus. Og så får både medarbejderen og virksomheden det maksimale ud af kurset.

Hvilke kurser findes der hos 4D?

Den danske kursus udbyder 4D kan tilbyde mange forskellige kurser inden for varierende emner så som Business Intelligence, desktop publicering, data og IT sikkerhed, applikationerne i Microsoft Office pakken og meget mere. Du vil altid kunne regne med at et kursus hos 4D bibringer dine medarbejdere solide kompetencer og masser af faglighed uanset kursets niveau og tema.

Lad 4D tilrettelægge det ideelle forløb

Hvis du har meget specifikke krav til kursets eller workshoppens indhold, for eksempel i forbindelse med en udrulning af en ny platform eller opgradering af virksomhedens systemer, kan du altid gennem sparring med de særdeles kompetente undervisere hos 4D få hjælp til udvikling af et skræddersyet kursus forløb til dine medarbejdere.

Du kan læse meget mere, og kontakte 4D direkte gennem hjemmesiden 4d.dk.

Flere Nyheder