Sikker og tryg håndtering af dine forsendelser med FedEx

02 november 2018
Astrid Pedersen
Sikker og tryg håndtering af dine forsendelser med FedEx

Når du skal sende pakker eller andre typer forsendelse – uanset om det er som privat person eller i virksomheds øjemed – bør du vælge en operatør, som er specialiseret inden for denne type forsendelse. Og skal du sende pakker, dokumenter eller colli forsendelser på tværs af landegrænser, territorier eller kontinenter, er det ydermere en god idé at alliere sig med et fragt- og distributions selskab, som opererer globalt.

Sikker service og professionel håndtering af dine forsendelser med FedEx

FedEx er en forkortelse for Federal Express, og har – som navnet antyder – sine rødder i USA. Gennem de seneste årtier har FedEx udvidet voldsomt i andre territorier, og er dags dato repræsenteret på samtlige kontinenter. FedEx har et bredt udbygget og finmasket net af distributions centraler og transport centre, som er selve grundlaget for virksomhedens suveræne logistiske infrastruktur. Når du vælger at sende dine pakker eller andre forsendelses typer med FedEx, er du sikker på, at din forsendelse er i gode og professionelle hænder, uanset hvor destinationen og modtageren befinder sig i verden.

Pakke.dk – bestilling af de billigste FedEx forsendelser

Vælger du FedEx som din leverandør af forsendelses service, skal du stadig tage stilling til, hvilken forsendelses model, som er optimal i netop din situation. Hvis du ikke synes, at du har tid eller overskud til at gå i dybden med denne form for research, kan du – hurtigt, nemt og gratis – finde den billigste FedEx forsendelse på pakke.dk.

Pakke.dk er en dansk prisportal med fokus på forsendelser, og her skal du blot indtaste info omkring din pakke, container eller palle, som skal sendes, for at finde den mest formålstjenlige FedEx løsning. Når du har besluttet dig for, hvilken forsendelses model, du ønsker at benytte, kan du tilmed bestille den med det samme på pakke.dk – og følge forsendelsen hele vejen med pakke.dk’s egen tracking app.

Klik ind på pakke.dk og blive klogere på FedEx

Flere Nyheder