Professionel rengøring af dit hjem – find det online

11 februar 2019
Astrid Pedersen
Professionel rengøring af dit hjem - find det online

Hører du til dem, som drømmer om at komme hjem til nyvaskede gulve, støvsugede tæpper og møbler samt aftørrede og støvfri overflader? Ønsker du dig også et rent og velduftende hjem – men kniber det med tiden og overskuddet til at få gennemført den nødvendige rengøring og komme i bund med nullermænd, skidt og støv på billedrammer, vindueskarme og toppen af skabene? Så bør du overveje, om ikke du burde tage kontakt til et professionelt rengøringsfirma, som let og hurtigt kan klare paragrafferne for dig, mens du er på arbejde.

Professionel rengøring – når det kniber med tid og overskud

Især familier med små børn er hårdt ramt af hverdagens pres. Hvis begge forældre er ude arbejdende med fuldtids jobs, er der ikke meget at give af, når ungerne er hentet og der er købt ind. Når først man sætter foden inden for døren, skal der være tid til madlavning, lektielæsning, fritids aktiviteter og kvalitets samvær med familien. Derfor bliver den daglige rengøring som oftest nedprioriteret til fordel for vigtigere og mere rekreative aktiviteter. Og da det ironisk nok er småbørns familier, som har hårdest brug for at holde en forsvarlig hygiejne standard i hjemmet, er dette ikke på nogen måde formålstjenligt. Børn leger ofte på gulvet, og er dette møgbeskidt, risikerer barnet udvikling af eksempelvis infektioner og allergi.

Derfor bør du sørge for, at der mindst én gang om ugen bliver gjort grundigt rent. Med et professionelt rengøringsfirma som for eksempel DVDMV (som er en forkortelse for Det Var Det, Min Ven) er du garanteret hjælp fra dygtige og veluddannede rengørings assistenter, som er lydhøre over for dine behov, og vil bestræbe sig til deres yderste for at imødekomme disse. Du får en respektfuld og diskret behandling – og et skinnende rent hjem.

Du kan læse mere, og booke en aftale om rengøring, på dvdmv.dk

Flere Nyheder