Maanesten smykker er den ultimative selvforkælelse

02 december 2019
Anne-Mette Hansen
Maanesten smykker er den ultimative selvforkælelse

Selvforkælelse er noget, alle kvinder har brug for en gang i mellem. Det kan være alt fra en ny parfume og nyt tøj til nye smykker. Smykker har en magisk evne til at give enhver kvinde den der lidt eksklusive følelse. De får dig til at se smuk ud, og de får dig til at føle dig smuk. Smykker er derfor også en oplagt gave, når du vil forkæle en anden kvinde – en veninde, en søster eller måske din mor. 

Forkæl dig selv med Maanesten smykker

Et armbånd? En halskæde? Måske et par flotte øreringe? Hvad skal din næste selvforkælelse bestå af? Måske skal det være den helt store omgang med et sæt af flere smykker, der passer perfekt sammen.

Maanesten smykker et oplagt valg. Smykkerne fra dette danske brand er nemlig ikke bare utrolig enkle og smukke, de er også lavet i materialer af høj kvalitet. Brandet står bag mange kollektioner af smykker, som let kan kombineres. 

Maanesten smykker er designet i Danmark af smykkedesigneren Lotte Venø Callesen. De bliver efterfølgende produceres i den indiske by Jaipur, hvor brandet har deres helt egne guld- og sølvsmede. Der er derfor stort fokus på detaljer, æstetik og et yndefuldt resultat, når smykkerne kreeres gennem traditionelt og smukt håndværk. 

Giv Maanesten smykker som gave 

Ih, der findes ikke noget bedre end at modtage en personlig og unik gave. Så hvorfor ikke forkæle din veninde eller søster med et unikt og moderigtigt smykke fra Maanesten? 

Shop smykker til gode priser online!

Hos Guldsmed Norup finder du et stort sortiment af mange fine smykker. Heriblandt finder du de eksklusive Maanesten smykker. Det er alt fra fine øreringe og ringe til halskæder og armbånd – alt sammen i enten guld eller sølv. Der er mange fine designs.

Gå på opdagelse hos Guldsmed Norup, og find din ultimative selvforkælelse!

Flere Nyheder