Lad din lokale tandlæge i Næstved hjælpe med at holde dit smil smukt

15 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at bevare dit blivende tandsæt sundt og funktionelt hele livet igennem? Så er der ingen vej uden om daglig tandbørstning, rensning med tandtråd – og så mindst ét årligt besøg hos din tandlæge.

Hvorfor gå til tandlæge hvis tænderne ikke fejler noget?

Det kan muligvis godt være svært at se rimeligeheden i at skulle betale i dyre domme for at få kigget på sine tænder – især hvis du hverken har tandpine eller blødninger fra tandkød. Men her skal du huske at der sagtens kan gemme sig forstadier til nogle af de mest frygtede – og desværre temmelig udbredte – tandlidelser på steder i din mund du ikke kan se.

tandlæge

Det kan for eksempel være under tandkødets kant, eller mellem tænderne. Når først du har fået et hul, som foranlediger tandpine, er det faktisk for sent at forebygge. Så er der kun tilbage for tandlægen at bore hullet ud og lappe det med en plast fyldning. Og er du rigtig uheldig kan karies koste dig hele eller dele af din tand.

Der ud over er et til to kontrol besøg hos din tandlæge faktisk ikke den store økonomiske udskrivning. Et enkelt tandlæge besøg med tand eftersyn samt rensning af tænder og tandkød koster ikke mere end en glad aften i byen, eller en tur til frisøren. Og så kan du spare dig selv for dyre, tidskrævende og smertefulde behandlinger.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Næstved?

Hvis du leder efter en ny fast tandlæge i Næstved eller nærmeste omegn kan du finde hvad du søger hos Tandlægerne Dickow og Lindkær. Når du lader Tandlægerne Dickow og Lindkær forestå pleje og vedligeholdelse af dine tænder er du garanteret en grundig og effektiv behandling fra start til slut.

Læs mere om Tandlægerne Dickow og Lindkær, og bestil tid til tandbehandling på hjemmesiden dltand.dk.

Flere Nyheder