Her finder du en vinderpokal til enhver lejlighed

18 december 2019
Silje Hansen
Her finder du en vinderpokal til enhver lejlighed

Der er altid noget særligt i at få udleveret en pokal med et navn på som symbol for sin sejr. Det gør det altid lidt sjovere og bedre, når man vinder en turnering. Der er selvfølgelig håneretten, men der er sjælendt noget som godt som at få en pokal for sejren, som kan stå fremme i hjemmet til, når man får besøg af sine kollegaer eller holdkammerater. Hvis du derfor er ansvarlig for den næste sportsturnering i jeres badmintonklub, fodboldklub, håndboldklub eller anden form for sportsklub, så kan det være værd at overveje, hvad der skal være den næste pokal til vinderen. Her kan du evt. få lavet sølv og bronchemedaljer til 2’eren og 3’eren, hvor det kun er vinderen der får en flot pokal.

Derfor skal du vælge en vandrepokal

En vandrepokal er som navnet måske antyder en pokal, der går fra en vinder til en ny vinder. Det er dermed en pokal, der fra år til år går til den nye vinder af en turnering eller kamp. Det kan være internt i den lokale spotsklub, men det kan også være i familien eller i din egen loge, hvor I samles en gang om året til sjov og ballade. En vandrepokal skal helst være lidt stor eller have et god flade til at man en gang om året kan få skrevet navnet på den nye vinder på. En vandrepokal kan fås i mange forskellige størrelser og metaller, hvorfor det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på, hvad du tror egner sig bedst for jeres formål. 

Find en pokal eller medalje til enhver lejlighed

Hvis du er på jagt efter en pokal eller en medalje, kan det være smart at undersøge markedet forinden. Du kan i dag handle dine pokaler bedre og billigere på nettet. Der er oftest hurtig fragt og mulighed for at du kan få graveret navnet på turneringen eller andet du ønsker at der skal stå på pokalen. Her finder du blandt andet et stort udvalg af pokaler og medaljer hos https://www.pokalbutikken.dk/.

 

Flere Nyheder