Her er en guide til ting, du kan lave i juleferien

19 november 2019
Anders Lundtang Hansen
Her er en guide til ting, du kan lave i juleferien

Det kan virke så fristende bare at sætte sig derhjemme i juleferien og lade sig underholde af de mange film, som de sætter på flimmerkassen i form af det gamle flow-TV eller få set nogle af alle de serier til bunds på streamingtjenester, som man normalt ikke har tid til.

Ofte bruger man jo undskyldningen, at det er koldt uden, og man vil jo helst ikke bruge ens ferie på at være syg.

Men skal du være helt ærlig: hvis det ligefrem er blevet en hvid jul, går der så ikke lidt et legebarn i dig, der gerne vil kælke, lave engle i sneen og have en god, rask sneboldskamp?

Det kan man jo også gøre af flere juleferie aktiviteter, selvom man ikke har børn, for man vil nok ærgre sig over, at man ikke udnyttede vejret, når det går hen og bliver januar og februar, og man atter er træt af det kolde vejr, der gør, at man skal isse bilen af, inden man kører, og det offentlige må holde stille på grund af snevejret.

Men underholdningsmulighederne er jo også mange i julen, da de fleste udbydere også godt ved, at det jo er i julen, gerne mellem jul og nyt, hvor alle fra de store til de små holder ferie samtidig, så der plejer at være rigeligt med aktiviteter at give sig i kast med.

Det kan være alt fra at besøge forlystelsesparker, der måske har særudstillinger, til at man tager i teateret, operaen eller biografen afhængigt af, om man kan blive enige i familien om, hvad man gerne vil opleve – og ellers må man jo splitte sig op.

Faktisk vil vi gå så langt til at sige, at man dårligt skal bevæge sig ud for en dør eller gå en tur på nettet, før det bugner med forslag til aktiviteter i juleferien.

Flere Nyheder