Giv en gavekurv fyldt med lækkerier som firmajulegave

23 november 2018
Astrid Pedersen
Giv en gavekurv fyldt med lækkerier som firmajulegave

Juletiden er altid et stressende tidspunkt for dem, som er ansvarlige for personalepleje og kundepleje i en virksomhed. Ikke alene skal der arrangeres julefrokoster, receptioner, juletræsfester og diverse andre sociale begivenheder i anledning af højtiden – der skal også købes gaver. Og her er der sjældent blot tale om små erkendtligheder eller buketter.

Mange virksomheder går all in på julegaver til medarbejdere, samarbejdes partnere, kunder og andre vigtige interessenter. En firmajulegave skal gerne have en vis størrelse, et festligt islæt, og samtidig repræsentere forskellige værdier. Og her kan det godt være op ad bakke, hvis antallet af firmajulegaver, som skal indkøbes, overstiger en vis mængde.

Giv flotte gavekurve i julegave

En oplagt idé til en firmajulegave, som kan tilgodese alle behov, er en sammensat gave – for eksempel i form af en lækker gavekurv. Med en gavekurv kan du forære medarbejdere og interessenter en skønsom blanding af vin, kaffe, te, snacks, karameller, konfekt, chokolade, cookies, lakrids, delikatesser, øl og spiritus – ja, selv skønheds- og wellness produkter kan med fordel puttes i kurven. På den måde er du sikker på, at du rammer rigtigt.

Skulle modtageren af kurven ikke bryde sig om søde sager, kan disse medbringes til familiens julemiddag. Og hvis modtageren ikke drikker alkohol, er der altid afsætning på de dyre dråber andet steds.

Køb dine gavekurve færdigblandede hos HN Gavekurve

Det kan dog hurtigt blive en tidkrævende og omkostningsfuld affære for dig, hvis du selv skal ud i diverse slikforretninger, vinhandlere, specialkøbmænd og wellness butikker for at finde de mange effekter, med hvilke dine gavekurve skal fyldes op. Derfor er det godt, at der findes virksomheder som HN Gavekurve. Hos HN Gavekurve finder du færdigpakkede gavekurve i alle prisklasser fra cirka 250,- kr. og op til 1.000,- kr. for den største gavekurv.

Gavekurve fra HN Gavekurve indeholder en bred variation af lækkerier fra kendte danske og internationale producenter. Blandt de lækre brands, som er repræsenteret hos HN Gavekurve, er Lakridseriet, Lakrids by Johan Bülow, Weibel (kendt fra for eksempel Bridgeblanding), Summerbird, Klosterbryggeriet, Sigfreds Kaffefabrik og Hr. Skov snaps.

Du kan købe allerede færdigblandede kurve, eller du kan vælge selv at sammensætte dine gavekurve. HN Gavekurve sørger for, at dine gavekurve tager sig flot ud med cellofan, gavebånd og et lille kort med en påtrykt hilsen. Og så får du dine gavekurve leveret til døren i din virksomhed inden for ganske få arbejdsdage efter afgivet bestilling.

Find eller sammensæt dine gavekurve online på hngavekurve.dk

Flere Nyheder