Genvind dit selvværd med hjælp fra en psykolog

05 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Mange mennesker lider af lavt selvværd. Dette kan skyldes tidligere nederlag, en ulykkelig barndom, eller måske en enkelt begivenhed i den nære fortid som har haft indvirkning på selvopfattelsen – for eksempel en fyring eller en skilsmisse.

Når først éns selvværd har fået et knæk kan det være svært at rejse sig igen. Det kan være endog særdeles vanskeligt at genskabe troen på sig selv, og overbevise sig selv om at man er noget værd.

Lavt selvværd kan virke direkte invaliderende idet man nemt kan miste troen på at man kan udrette noget som helst i tilværelsen, og dermed lysten til at forsøge. Og så kan lavt selvværd medføre andre mentale og psykiske lidelser så som depression og stress.

image

Styrk dit selvværd gennem terapi hos en psykolog

En psykolog kan hjælpe dig med at genfinde såvel troen på dig selv og eget værd som lysten til at genoptage tilværelsen med alt hvad den indebærer.

Gennem samtaler med en psykolog, som ved noget om lavt selvværd, kan du opnå et nyt perspektiv på dine problemer og dermed et lysere syn på livet. Med et vel tilrettelagt psykolog forløb vil du kunne opnå markant bedring i din tilstand. Og du vil få de rette redskaber til at arbejde med dine problemer på egen hånd så at du atter kan mestre dit liv og nå dine mål.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Odense?

Hos autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann kan du altid bestille tid til en indleden psykolog samtale, og eventuelt aftale et videre forløb. Jens Henrik Thormann har mange års erfaring som praktiserende psykolog, og kan derfor tilbyde dig top professionel psykolog behandling. Du kan bestille tid selv om du ikke har en læge henvisning.

Klik ind på hjemmesiden http://www.psykologpraksis-odense.dk/Velkommen.html og læs mere om hvordan Jens Henrik Thormann kan hjælpe dog.

Flere Nyheder