Find tandlæge med døgnvagt i Silkeborg

05 maj 2021
Astrid Pedersen

Det er altid en god idé at have en fast tandlæge, som kan forestå dine faste kontrolbesøg med tilhørende tandrensning en til to gange om året. Men hvis du en dag kommer til skade med dine tænder, eller der opstår pludselige og voldsomme smerter i dit tandkød, bør du opsøge den nærmeste tandlæge med døgnvagt.

Hvornår har jeg brug for hjælp fra en akuttandlæge?

Uanset om du er hjemme eller i en fremmed by når du kommer til skade med dine tænder er det vigtigt at du opsøger en tandlæge med døgnservice. På den måde kan der udføres førstehjælp på dine tænder, og akut tandlægen kan stabilisere tilstanden således at der ikke opstår betændelse eller tanden beskadiges yderligere.

Når du har været til akut tandlæge vil han eller hun sørge for at den midlertidige behandling bliver indført i din journal. Så kan du først kommende hverdag blive færdigbehandlet, enten hos den samme tandlæge eller hos din egen tandlæge. Og så kan tandlægen til den tid tage stilling til hvorvidt der skal foretages yderligere. Det kan for eksempel være at det er nødvendigt at fjerne hele eller dele af en flækket tand og montere en kunstig tandkrone eller isætte et implantat.

Hvor finder jeg min nærmeste akuttandlæge?

Befinder du dig i Silkeborg eller omegn, og er du kommet til skade med dine tænder, kan du altid tage kontakt til EBdent Tandlægeklinik ApS. EBdent Tandlægeklinik ApS er blandt de mest velrenommerede tandklinikker i Silkeborg – og så har klinikken døgnservice.

Du kan således bruge EBdent Tandlægeklinik ApS som din akut tandlæge i Silkeborg. Og du kan regne med en særdeles professionel behandling hos de dygtige og erfarne personaler i klinikken. Hvis du har brug for akut tandlæge hjælp kan du finde kontakt information på EBdent Tandlægeklinik ApS’ hjemmeside ebdent.dk.

Flere nyheder