Find dig en Fitibit Versa rem

11 juni 2018
Anders Lundtang Hansen
Find dig en Fitibit Versa rem

Er du også hoppet med på den seneste mode med at anskaffe dig et smartwatch? 

Det er jo blevet lidt af en retro-revolution at skue bagud, om det så er med at glane slow TV derhjemme eller indkøbe en stor LP-samling, og noget af det nyeste er, at det klassiske armbåndsur er kommet tilbage i form af et smartwatch, hvor du med en skærm, der ikke er større end en stor skjorteknap eller en femkrone kan udføre nogle af de samme funktioner, som ens smartphone kan – og så kan de to endda kobles op.

Du kan både tjekke opkald og SMS’er fra dit smartwatch, lagre musik, få digitale huskesedler og mange andre ting, og udviklingen raser derudaf.

Og apropos udvikling så findes der allerede muligheder for at udskifte din rem til din smartwatch, som kunne være en Fitbit Versa rem, for lige at tage fat i en specifik model.

Du kan betragte det på samme måde som at skifte cover på din telefon: Ens telefon bliver brugt mange gange i løbet af en dag, så man vil gerne have, den afspejler ens personlighed, men telefonen skal man trods alt hive frem, hvor dit smartwatch er noget, du har på, som kan blive set af andre det meste af tiden, om du så bruger det aktivt eller ej.

Derfor er du vel også interesseret i, at skifte “cover” til dit smartwatch, som i denne sammenhæng skal ses som en rem, der passer til din identitet.

Skal den være robust? Skal den udskiftes til en lidt tyndere version? Eller hvad med at få dig en læder-rem, så du virkelig hopper med på retrobølgen.

Selvfølgelig er farven også noget, som du kan vælge. En rem til et smartwatch findes nemlig i mange forskellige farver og mønstre, og der kommer stadig flere til, så du kan være sikker på at finde et, der passer til din stil.

Flere Nyheder