Få styr på alt til konfirmationen

05 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Skal du snart til at planlægge en konfirmation for din søn eller datter? En konfirmation er en stor dag for alle unge mennesker, og det indebærer for de fleste en fest efterfølgende. Derfor kræver det lidt planlægning, når man skal holde en konfirmation og det gælder om at være tidligt ude! Læs med i dette indlæg, og hør mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal planlægge en konfirmation.

 

image

 

1. Få bestilt et lokale i god tid

Der er mange konfirmationer i perioderne omkring april, maj og juni. Derfor handler det om at få bestilt et lokale i god tid, hvis du ikke har mulighed for at afholde konfirmationsfesten i hjemmet. Ring derfor til forskellige forsamlingshuse eller restauranter, der tilbyder lokaler, og få bestilt tid. Der kan hurtigt blive rift om lokalerne, så hvis du allerede nu har øje for et lokale, så er det med at få bestilt tid.

 

2. Få styr på maden

Dette hænger lidt sammen med bestilling af lokaler. Hvis du skal have mad til konfirmation, så skal du ligeledes bestille et cateringfirma i god tid. Her kan du få kontaktet cateringfirmaet, og få snakket om, hvilken slags menu I ønsker jer, og om der er nogle allergener, som de skal være opmærksomme på. Måske I ønsker buffet eller tallerken servering til konfirmationen? Alt dette kan et cateringfirma hjælpe jer med at få styr på. Så derfor er det vigtigt at få sådan et i hus i god tid. 

 

3. Få sendt indbydelser ud

Som nævnt tidligere, så er der mange konfirmationer i perioden mellem april, maj og juni. Derfor kan du risikere, at flere af dine gæster skal til andre konfirmationer. Og så gælder det om at få sendt indbydelser ud i god tid, så du er sikret på, at alle i din familie kan komme. Det er bedre at sende dem ud lidt for tidligt, fremfor for sent. Det kan ende ud i, at der er flere, der må melde fra, fordi de skal til en anden konfirmation.

Flere Nyheder