Få bedre resultater af din rekruttering med en headhunter

14 august 2018
Astrid Pedersen
Få bedre resultater af din rekruttering med en headhunter

Som leder af en virksomhed i vækst har du sikkert rigtig mange forskellige gøremål og fokus områder. Derfor kan det godt virke uoverskueligt at skulle sætte tid og ressourcer af til rekruttering af såvel menige medarbejdere som de skarpe profiler, som helst skal besætte nøglepositioner i virksomheden. Især de sidste er meget vigtige spillere, når det handler om vækst og ekspansion – for det er dem, der skal tilføre den viden, erfaring og kompetence til virksomheden, som løfter den ud over rampen og giver den vind i sejlene. Uden stærke og dygtige top ledere samt kompetente udviklere og ressourcepersoner med en høj grad af specialviden inden for de nye forretningsområder, kan virksomheden risikere at kuldsejle i forsøget på at navigere i det blodrøde farvand, som udgør det danske og internationale erhvervsmarked.

Få hjælp til at få besat de tunge poster med headhunting

Desværre er det ikke altid lige til, at få de skarpe profiler til at søge ind i en virksomhed af sig selv. De er nemlig i meget høj kurs – rigtig mange virksomheder er ude og gøre deres hoser grønne overfor de højt specialiserede udviklere, de dygtige og kompetente ledere, og andre typer top medarbejdere. Og derfor stikker de ikke op for bollemælk. Mange af dem sidder måske allerede i højt profilerede, vellønnede og udfordrende stillinger i lignende virksomheder. Det kunne for eksempel være en af dine konkurrenters, hvilket gør situationen ekstra ærgerlig.

Og det er her, den dygtige og erfarne headhunter kommer ind i billedet. Du kan nemlig sagtens benytte dig af headhunting, selv om din virksomhed ikke er blandt de største eller mest veletablerede. Man kan måske oven i købet argumentere for, at det er de små og mellemstore startups med vækst potentiale og ditto ambitioner, som har mest brug for hjælp fra en headhunter, når de tunge poster skal besættes. Du kan læse mere om headhunting hos https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere Nyheder