Ejendomsservice og viceværtservice

17 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du administrator for en beboelses eller erhvervs ejendom af en vis størrelse? Så bør du overveje ejendomsservice.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en fælles betegnelse for en række ydelser som relaterer til rengøring og vedligeholdelse af en ejendom.

I gamle dage var det ikke unormalt at man havde en vicevært boende i selve ejendommen, som var ansvarlig for at håndtere den daglige drift og udføre diverse små opgaver samt at holde området pænt og rent. Nu om stunder vælger de fleste bolig foreninger at lade sig tilknytte et ejendomsservice firma som kan levere disse ydelser i det omfang der er behov.

Det er ikke altid der er brug for en fuldtids vicevært. Mange ejendomme klarer sig fint med en vicevært som har kontakt til foreningen på sporadisk basis, og som altid kan nås via telefon i tilfælde af akut opståede nødsituationer.

Viceværten forestår typisk kontakten til håndværkere, fagfolk og andre service udbydere, og er samtidig beboernes primære kontakt til ejendomsservice firmaet. Det betyder at du som beboer i en ejendom som benytter sig af ejendomsservice blot skal huske ét nummer, nemlig viceværtens.

Du kan kontakte vicevært hvis der er strømsvigt, oversvømmelse i kælderen, rotter i kloakken eller en knust rude. Så skal du ikke selv ringe rundt for at finde en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret VVS installatør, en autoriseret kloakmester eller en glarmester. Det klarer viceværten.

Daglige opgaver inkluderet i ejendomsservice

Der ud over vil din vicevært forestå det arbejde som skal til for at holde ejendommen pæn i hverdagen. Det drejer sig for eksempel om trappevask, fejning af gård, havearbejde og generel vedligeholdelse af de fælles arealer. Og dit ejendomsservice kan også hjælpe med at rydde sne væk fra fortovet foran ejendommen i vinter halvåret.

Kontakt Dahlin Ejendomsservice ApS for et godt tilbud på ejendomsservice – læs mere på dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder