Døjer du med dårligt indeklima?

15 september 2021
Steffen Hansen

Har du problemer med dårligt indeklima i dit hjem eller på arbejdspladsen? Så skal du måske overveje at kigge nærmere på, hvordan din ventilation er hjemmet eller på arbejdet. Læs i indlægget her, hvordan du kan bekæmpe dit indeklima problem. 

 

 

 

Hvad kan du gøre?

Dårligt indeklima kan give et tungt hoved, dårligere arbejdsindsats (hvis du er på arbejde) eller videreføre smitsomme sygdomme rundt i luften. Det er derfor vigtigt at have et godt ventilationssystem, som giver dig et godt ventileret rum, uden alle sidder og føler sig skidt tilpas.

Hos https://www.billigventilation.dk/ kan du få professionel rådgivning til, hvordan du bekæmper dårligt indeklima. På arbejdspladsen kræver det nok et større ventilationssystem, såsom et anlæg, til at give dine medarbejdere renere luft. Du kan også supplere med at lufte ud i løbet af dagen, så rummet ikke føles så tungt. I et privat hjem kan en ventilationsvifte være rigeligt. I legerum skal du også huske at lufte ud, så du slipper for lugtgener. Men rådfør dig med din nærmeste forhandler af ventilationsudstyr, så I sammen kan finde en løsning på dit problem. 

 

Hvor skal man have ventilation?

Du kan få ventilation alle steder i dit hjem. De typiske steder vil være et badeværelse, bryggers eller køkken, hvor der kan forekomme lugte eller dam fra mad eller opvaskemaskine. Så undgår du også fugtskader på sigt. I et bryggers kan det blive nødvendigt, hvis du både har en vaskemaskine og tørretumbler. Med alt det dam, der kommer fra maskinerne, kan dit rum hurtigt blive klamt og indelukket. Der kan komme kondens vand på f.eks. dine vinduer og så skal du i gang med at pudse. På dit badeværelse er det også vigtigt med et godt ventilationssystem. Her vil ventilationen selv regulere, hvor længe den skal køre indtil dampen er væk. Lyden kan være generende, men i sidste ende hjælper den dig med at udlufte dit badeværelse og du ikke får fugtskader på sigt. 

 

 

Flere Nyheder