De flere fordele ved at have to BMW\’er holdende i garagen

18 december 2019
Anders Lundtang Hansen
De flere fordele ved at have to BMW\'er holdende i garagen

Der er flere fordele ved at have to eller flere af samme slags biler i husstanden, og i vores artikel her vil vi bruge eksemplet med, at man benytter sig af en BMW og har flere af den slags holdende derhjemme til privat brug.

Som udgangspunkt er der det smarte i, at man ved, at man har at gøre med samme type bil, så hvis man er fingerfærdig, så kan det være noget lettere at fikse sådan en bil, og det gælder da specielt, hvis det endda er samme type BMW.

Er man ikke så god til den slags, er det jo også lettere at køre den til mekaniker, fordi der er tale om samme type bil, og i så fald kan det være virkelig smart at vælge en mekaniker, som har forstand på at reparere og tilse BMW’er.

Det radikalt andet smarte er jo netop, at man har at gøre med to biler i hjemmet, og hvis man er den gennemsnitlige familie, så bliver det nemmere at være to voksne og have hver sin bil; og hvis der er unge medlemmer i familien, der er gamle nok til at føre bil, så er der større chance for, at der er en til rådighed, som de kan benytte.

Hvis man da stoler på dem i den ombæring.

Dette gør det også nemmere, når man skal skifte mellem de to biler, for selvom det måske ikke er samme type BMW, så vil man nok have fornemmelsen af, at der er nogle lighedspunkter, og det gør det lettere at skifte mellem de to biler.

Så slipper man også for som forældre at blive enige om, hvem der har den ene bil og hvornår, hvornår der skal byttes bil og så videre.

Det vil gøre dagligdagen noget lettere for mange familier, når man har flere biler – og helst af samme slags.

Flere Nyheder