Børn vil trives på en rideskole

30 november 2019
Anders Lundtang Hansen
Børn vil trives på en rideskole

Hvis der er noget, som unge mennesker vil få godt af, så er det at sende dem på rideskole, og før du tænker, at man skal betale en krig for sådan et løbende eller gentagende besøg af et ophold, så kan det faktisk gøres billigt eller i hvert fald ikke for dyrt.

Og de fordele, du får ud af det, er trods alt ubetalelige for dine børns trivsel, og det vil vi komme ind på i denne artikel.

Ridning er både for drenge og piger, så der er ikke noget med, at ridning er forbeholdt et bestemt køn, men det handler mere om, at man finder den rette hest, der passer sammen til vedkommende.

Og man kan få halvpart på en hest, så man ikke skal købe en hel hest selv, eller man kan få lov at låne nogle krikker på en hesteskole, så man slipper for at betale kassen for sådan en, og så kan man jo bare lege, at det er ens egen.

Men blandt de flere fordele kan der blandt andet nævnes, at barnet kommer ud i den friske natur i længere tid ad gangen, end når de bare skal til og fra skole for eksempel.

Det har de godt af i denne digitale tidsalder, hvor man spenderer alt for mange timer indenfor og sidder stille, og på den her måde får de både rørt sig og kommer i kontakt med nogle dyr.

Dernæst lærer de også at tage ansvar for et dyr, hvor de selv skal muge ud, give den mad og ride på hesten, så den får bevæget sig, og så skal de jo tit ud til en rideskole længere væk fra, hvor de bor, som kunne være en rideskole i Haderslev.

Dette har et barn godt af at lære allerede i en ung alder, og ellers kan de få støtte til det dette, indtil de kan klare det selv – og så er ridning for mange aldre.

Flere Nyheder