Billige mobil covers og andet udstyr til smart phones

28 juni 2018
Astrid Pedersen
Billige mobil covers og andet udstyr til smart phones

Køb et beskyttende mobil cover til din smart phone i dag – inden du taber den på gulvet! Hvis du er i besiddelse af en smart phone, og den endnu ikke har været en tur i asfalten eller på fortovet, sidder du i held. Rigtig mange mennesker oplever hver dag ærgrelsen ved at tabe deres smart phone ud af lommen eller tasken, så det smukke, blanke display splintres og bliver stort set ubrugeligt.

Og ikke nok med det – telefonen kan tage rigtig meget skade på de vitale dele, for eksempel kameraet, mikrofonen eller højttaleren, ved at blive tabt på et hård underlag. Det er prisen for et slankt og strømlinet design og et følsomt glas display. Og denne pris kan blive rigtig høj, hvis glasset på displayet skal udskiftes, eller hele telefonen skal repareres.

Et stærkt mobil cover og billig beskyttelsesfilm kan beskytte din telefon

Du kvier dig måske lidt ved tanken om at skulle påføre din slanke og elegante smart phone et mobil cover. Men her skal du tænke på, at de nyere mobil covers yder langt bedre beskyttelse end deres lidt klodsede forfædre. Og samtidig er de langt mere elegante i designet – du kan faktisk finde mobil covers som gør din smart phone endnu mere raffineret at se på, end den er i forvejen.

Find dit nye og smarte mobil cover online – det betaler sig

Hos lux-case.dk kan du i den online shop finde et kæmpe udvalg af billige covers, specielt tilpasset samtlige modeller af smart phones fra mærkerne Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola samt Apple iPhone. De elegante og på samme tid robuste mobil covers findes i alle tænkelige farver, med eller uden mønstre, grafik eller tekstur. Og hvis du supplerer dit mobil cover med stærk beskyttelsesfilm, er din telefon effektivt beskyttet mod slag, stød og ridser.

Køb dit nye mobilcover på lux-case.dk

Flere Nyheder